Vi har gjort det enkelt for barnehager og skoler ta brannvernopplæring.

Rolf.no skal i samarbeid med Pedagogisk Bemanning AS nå ut til alle landets barnehager med sine digitale nettkurs i brannvern og beredskap.

– Med Pedagogisk Bemanning AS på laget ser vi store muligheter for å tilgjengeliggjøre livsviktig kunnskap om brannvern til alle Norges barnehager, sier Andreas i rolf.no

Det norske startup-selskapet rolf.no med bla tidligere leder for beredskap i Oslo brann- og redningsetat Rolf S. Nordberg i troppen, rigger seg for ytterligere vekst. rolf inngikk i månedskiftet et samarbeid med bemannings- og rekrutteringsbyrået Pedagogisk Bemanning for å være bedre rustet til å kunne tilby norske barnehager viktig kunnskap om brannvern og beredskap.

Mange års erfaring
– Etter mange års erfaring fra barnehagesektoren vet vi at det mangler både kunnskap og kompetanse på brannvern ute i barnehagene, sier Rune Jensen, daglig leder i Pedagogisk Bemanning AS. 

Pedagogisk Bemanning i samarbeid med rolf.no ønsker å styrke barnehagenes kompetanse innen brannvern, både rettet mot personale med forebyggende brannverntiltak og beredskap og i det daglige pedagogiske arbeidet sammen med barna. Brannvern er viktig å jobbe med gjennom hele året og ikke bare under de årlige brannøvelsene. 

– Vi ønsker å nå ut til hele landet med dette digitale brannvernkurset og tar også direkte kontakt med alle kommunene. Et grunnleggende nettkurs i brannvern og beredskap mener vi alle må ta. Sammen med Rolf tar vi barnas sikkerhet på alvor, sier Rune Jensen i Pedagogisk Bemanning. 

Rolf.no har som mål å nå ut til alle som trenger livsviktig kunnskap om brannvern og beredskap, og sykehjem, skoler og barnehager står fremst i rekken.

– Pedagogisk Bemanning skal hjelpe oss å nå vår viktigste målgruppe – de som passer på barna våre. At det fortsatt finnes svært mange barnehageansatte som ikke vet hva de skal gjøre om det begynner å brenne er skummelt å tenke på, og det skal vi gjøre noe med, sier Andreas i rolf.no